Αποκτήστε το δικό σας escape game!

Το Lock N Tension μετά από 4 χρόνια ανοδικής πορείας στον κόσμο των escape rooms σε καλεί να γίνεις και συ μέλος της επιτυχημένης μας οικογένειας
Η ομάδα μας και οι συνεργάτες που την πλαισιώνουν,
είναι έτοιμοι να παρέχουν στον επιχειρηματία μια ολοκληρωμένη λύση στην δημιουργία ενός υποκαταστήματος, με σκοπό την ψυχαγωγία του κοινού, σε οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

Τα δωμάτια απόδρασης είναι διαδραστικά, εξαιρετικά συναρπαστικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες όπου αναθέτουν σε κάποιον ένα ρόλο σύμφωνα με το σενάριο.Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να λύσουν έναν αριθμό γρίφων, να βρούν κρυμμένα αντικείμενα και στοιχεία έτσι ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να λύσουν το μυστήριο και να δραπετεύσουν από το δωμάτιο έγκαιρα.

Τα δωμάτια απόδρασης έχουν γίνει μόδα διεθνώς στην διασκέδαση τα τελευταία χρόνια, και οι οπαδοί αυτού του παιχνιδιού το συμπεριλαμβάνουν ήδη στην καθημερινότητά τους.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα θεματικά μας δωμάτια που το καθένα είναι ξεχωριστά διαμορφωμένο και διακοσμημένο ανάλογα με το concept. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς δωμάτιο με την αγαπημένη σας θεματολογία! Εσείς απλά επιλέξτε το θέμα και αφήστε πάνω μας όλα τα υπόλοιπα! Η ομάδα μας θα κάνει το αγαπημένο σας σενάριο ένα ακόμα μοναδικό δωμάτιο απόδρασης με έξυπνους γρίφους, ιδιαίτερα στοιχεία και πρωτότυπα εφέ.

Επικοινωνήστε μαζί μας ωστε να φτιάξουμε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις αναγκες σας.

2551 400 010

lockntension@gmail.com